Kartel v rozkvětu

Kartel v rozkvětu

PROČ JSME PABLO ESCOBAR aneb KARTEL V ROZKVĚTU

Velké díky patří našim hostům, fanouškům ale i hejtrům, kterých se o náš podnik otírá stále víc a víc. Aby jsme v tom měli jasno, ani desítky emailů a 1* hodnocení nás nedonutily změnit název našeho podniku, proto už nám nepište, že bychom to měli udělat, je to zbytečné.

Ano víme, kdo byl Pablo EscoBar, ano víme, co dělal a ano víme co prodával!

Proč tedy Pablo EscoBar? .

Stejně jako on, tak i my vsadili na to nejdůležitější, čímž je bez pochyb kvalita. U Pabla to bohužel byla kvalita kokainu, u nás je to kvalita burgerů, koktejlů a v neposlední řadě služeb personálu. Dokonce i cíl naší cesty se neliší. Stejně jako Pablo děláme všechno proto, aby každý kdo ochutná naše prvotřídní zboží, byl ihned závislý. Likvidace lidí? V tom jsme opravdové jedničky. Nejeden host po návratu domů na otázku své drahé polovičky „KDO TĚ TAK ZLIKVIDOVAL“ odpověděl „Noooooo přecé Pablo EscoBar“.

Nakonec musíme podotknout, že neuctíváme drogy, vraždy ani jinou kriminální činnost, kterou se Pablo Escobar za svoji éru proslavil.
S pozdravem tým Pablo EscoBar

ČIČI LIČI

ČIČI LIČI

 

 

ČIČI LIČI

Malý pozdrav od našich barmanů pro všechny dámy, slečny, ženy a jiné křehké bytosti. 🙂

Koktejl:
Bulleit Bourbon

Kwai Feh Lychee

Baileys

Pablův rozinkový sirup

Mléčná pěna s příchutí muškátového oříšku.

Otevřená belgická pralinka:
Liči ganache z bílé belgické čokolády, liči likéru a čerstvého liči.

S pozdravem barmani týmu Pablo EscoBar

I

DOSTUPNOST

28.01. do VYPRODÁNÍ ZÁSOB 🙂

CENA

139,- CZK

REZERVACE

klikni a rezervuj si místo.

El Toro Burger

El Toro Burger

Dny

:

Hodiny

:

Minuty

:

Vteřiny

EL TORO BURGER

 

 

Je to z býka…… Je to z krávy…… Kdo to rychle jí, tak se dáví. Co je to? 🙂
Přijď ochutnat zbrusu nový Escobarův speciál, který je inspirován chutí slunného Španělska. Na ochutnání máš jen čtrnáct dní, tak spěchej ať ho nepropásneš!
Houska upečená v PABLOVĚ rodinné pekárně. Pořádný flák středně propečeného hovězího masa s jemně nasekaným chorizem, uzenou španělskou papriko a kajenským pepřem, plátek anglického cheddaru, sázené vejce, kousky nachos, salsa z nakládaných paprik a rukola.
Pablovy bramborové hranolky s tatarkou jsou samozřejmostí.
Můžeš si ho dát i s bezlepkovou žemlí!

I

DOSTUPNOST

13.01. do 27.01.2017

CENA

265,- CZK

REZERVACE

klikni a rezervuj si místo.
BEEF STEW BURGER

BEEF STEW BURGER

Dny

:

Hodiny

:

Minuty

:

Vteřiny

 

 

 

 

BEEF STEW BURGER

Pokud nás sleduješ tak víš, že si všechny speciální burgery vymýšlíme dle naší fantazie a chuti. BEEF STEW je ale vyjímkou. Tenhle burger je připravený podle tradiční anglické receptury.

Houska upečená v PABLOVĚ rodinné pekárně. Dušený hovězí krk na červeném víně a kořenové zelenině, restovaná kapusta na bylinkovém másle, nakládaná bílá cibule v tymiánovo-česnekovém nálevu z bílého vína.

Pablovy bramborové hranolky s tatarkou jsou samozřejmostí.

Můžeš si ho dát i s bezlepkovou žemlí!

Dobrou chuť přeje tým Pablo EscoBar

I

DOSTUPNOST

03.12. do 23.12.2016

CENA

269,- CZK

REZERVACE

klikni a rezervuj si místo.

DÁREK, KTERÝ POBAVÍ A MÁ SMYSL!

DÁREK, KTERÝ POBAVÍ A MÁ SMYSL!

JAK SE STÁT BARMANEM NA SVÉ VLASTNÍ PÁRTY

Poslední volná místa v prodeji, nyní si můžeš vybrat ze dvou termínů.

1. KURZ 13.11.2016
2. KURZ 11.12.2016

O co vlastně jde.
Návod jak se stát barmanem na vlastní párty je pro všechny milovníky grilovaček, domácích párty a ty, kteří by si rádi koktejly připravovali sami doma. Na tomto kurzu se jednoduše, zábavně a rychle naučíte know-how jak vstoupit do světa koktejlů aneb jak za pár peněz a z mála surovin ozvláštnit jakoukoliv událost. Tento základní kurz je zaměřen také na použití alternativního vybavení – když nemáte speciální barmanské náčiní.

Líbí se ti myšlenka strávit den s naším barmanem v záplavě koktejlů? Chceš udělat někomu radost a darovat něco neobvyklého?

 

Pin It on Pinterest