Barmanský kurz No. 1

Barmanský kurz No. 1

JAK SE STÁT BARMANEM NA VLASTNÍ PÁRTY

Prvního kurzu se zúčastnilo pět, teď už amaterských barmanů.
Odcházeli nadšení, plní dojmů a nabyti vědomostmi.

O co vlastně šlo.

Návod jak se stát barmanem na vlastní párty je pro všechny milovníky grilovaček, domácích párty a ty, kteří by si rádi koktejly připravovali sami doma. Na tomto kurzu se jednoduše, zábavně a rychle naučíte know-how jak vstoupit do světa koktejlů aneb jak za pár peněz a z mála surovin ozvláštnit jakoukoliv událost. Tento základní kurz je zaměřen také na použití alternativního vybavení – když nemáte speciální barmanské náčiní.

Líbí se ti myšlenka strávit den s naším barmanem v záplavě koktejlů? Navštiv náš e-shop a dozvíš se víc.

Barmanský kurz pro všechny KUP ZDE

Těšíme se na další účastníky.
S pozdravem tým Pablo EscoBar

Pablo Bonboniéra s věnováním

Pablo Bonboniéra s věnováním

Pablova bonboniéra s věnováním

Tato luxusní bonboniéra od Pablo Escobara je dárek, který každého potěší. Kvalitní dřevěné pouzdro s věnováním dle výběru zákazníka a uvnitř luxusní belgické pralinky.

Vlastní věnování

Celé kouzlo je v jedinečné krabičce, kterou pro Tebe vyrobíme s vlastním věnováním dle libosti, na tobě bude jen něco hezkého vymyslet.a

v

Vlastní věnování

Celé kouzlo je v jedinečné krabičce, kterou pro Tebe vyrobíme s vlastním věnováním dle libosti, na tobě bude jen něco hezkého vymyslet.

Belgické otevřené pralinky

Pablovy otevřené Belgické pralinky s ovocnou ganache a s čerstvým ovocem. Příchutě i ovoce se budou měnit v závislosti na sezóně a naší náladě.

OBJEDNAT

Na nic nečekej a objednej si jedinečnou Pablovu bonboniéru s vlastním věnováním pravě teď v Našem e-shopu.

ŠKOLENÍ DOLCE PASSIONE

ŠKOLENÍ DOLCE PASSIONE

Minulý týden jsme navštívili cukrářského mága Martina Beránka z Dolce Passione, který nás opět naučil nová kouzla. Cíl naší výpravy byl jasný. Naučit se výrobu nanuků, které budou součásti letního koktejlového menu a také vypilování stávajicí výroby pralinek. Pablo nanuky nebudou jako klasická zmrzlina, jedná se spíše o mražený dezert semifreddo, který do zmrzliny nemá daleko.

Děkujeme Martinovi za vyčerpávající výklad a nespočet cených rad.
S pozdravem tým Pablo EscoBar

« z 2 »

Na lovu čerstvých surovin

Na lovu čerstvých surovin

Na lovu čerstvých surovin

Protože u nás v Pablo Escobaru je vše vždy vyrobeno z domácích surovin, je vše čerstvé a tím pádem vynikající, Pablo Tým dnes musel na lov 🙂 Lovili jsme černý bez, který se nám podařil ulovit dokonce bez přidaného olova 😀

Zanedlouho u nás ochutnáte naši výjimečnou bezovou šťávu a další letní vychytávky alá Pablo Escobar.

Dokumentace z lovu přiložena …

Pro objednání našich mňamózních skvostů přímo k Vám domu, navštivte náš e-shop

KOZA BURGER

KOZA BURGER

DOMACÍ BULKA

Houska upečená v Pablově rodinné pekárně

HOVĚZÍ MASO

Flák mletého středně propečeného 100% hovězího masa.

T

A DÁLE

Plátek kozího sýra, tenké plátky zkaramelizované hrušky, oříškovo-karamelová placička, medovo-limetkový jogurtový dresing, polníček.

 

CENA A DOSTUPNOST

8.6. – 20.6.2016

249,-

Pin It on Pinterest